5 redenen om de Premarriage Course te doen

De Premarriage Course zet je aan het denken over wat echt belangrijk is in je relatie. Misschien wel prioriteit nummer 1 op je gezamenlijke to do-list. De cursus is ontwikkeld door christenen, maar is relevant voor iedereen. De Premarriage Course behandelt onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. Waarom zou je de Premarriage Course doen?

Reden 1: Een leuk uitje!

De Premarriage Course is een leuk en ontspannen uitje voor twee. Het is een dynamisch geheel van gezellig samen eten, herkenbare ervaringen van cursusleiders en filmpjes uit het cursusmateriaal, afgewisseld met oefeningen en vragen die je met z’n tweeën bespreekt. De cursus is niet gratis omdat de organisatie en het materiaal van de cursus kosten met zich meebrengen. De prijs kan per cursusplek wat verschillen, dit hangt o.a. af van de locatie waar de cursus wordt gegeven.

Reden 2: Investeren in je relatie

Door de bijeenkomsten en de thuisopdrachten investeer je in je relatie. Je bespreekt open en eerlijk met elkaar hoe je in het leven staat. Stellen die de cursus gevolgd hebben geven vaak aan dat ze een stap dichter naar elkaar zijn toegegroeid.

Reden 3: Je doet het samen

Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Op een leuke en leerzame manier bespreek je hoe je aan een goede relatie bouwt. Elke bijeenkomst levert eyeopeners en onderlinge herkenning op.

Reden 4: Praktisch!

De Premarriage Course pakt de essentiële onderwerpen op die je in je relatie tegenkomt. De cursus draait niet om spannende thema’s heen, maar is geen zware kost: de onderwerpen worden op een toegankelijke en praktische manier gebracht.

Reden 5: Voorkomen is beter dan genezen

De cursus heeft ook een preventieve werking. Het geeft natuurlijk geen garantie op een goede relatie, maar de Premarriage Course helpt je wel meer grip te krijgen op je relatie.

Vind een Premarriage Course bij jullie in de buurt.