5 redenen om een Premarriage Course te doen

De Premarriage Course is speciaal ontwikkeld voor stellen die een volgende stap in hun relatie willen zetten. Tijdens de cursus komen onderwerpen aan bod waar ieder stel mee te maken krijgt, zoals 'Communicatie', 'Conflict' en 'Verbinding'. Waarom zou je de Premarriage Course doen? Wij geven je 5 redenen!

1. Een leuk uitje

De Premarriage Course is een leuk en ontspannen uitje voor twee. De bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd, waarbij jullie echt even tijd voor elkaar hebben en kunnen bijkomen van de dag. Vervolgens worden jullie door cursusleiders of door middel van een video meegenomen door het thema van de bijeenkomst. Tussendoor gaan jullie aan de hand van leuke invullijsten en prikkelende vragen in gesprek over jullie eigen relatie.

2. Investeren in je relatie

Tijdens de bijeenkomsten investeer je in je relatie. Daarnaast krijg je iedere bijeenkomst ook de uitdaging om thuis nog eens tijd voor elkaar te maken. Stellen die de cursus gevolgd hebben geven vaak aan dat ze een stap dichter naar elkaar toe zijn toegegroeid.

3. Je doet het samen

Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je hebt alle ruimte om de tijd voor elkaar te nemen. Elke bijeenkomst levert eyeopeners en onderlinge herkenning op.

4. Toegankelijk en praktisch

De Premarriage Course pakt de essentiële onderwerpen op die je in je relatie tegenkomt. De cursus draait niet om spannende thema’s heen, maar is geen zware kost: de onderwerpen worden op een toegankelijke en praktische manier gebracht.

5. Voorkomen is beter dan genezen

De cursus heeft ook een preventieve werking. Het geeft natuurlijk geen garantie op een goede relatie, maar de Premarriage Course helpt je wel meer grip te krijgen op je relatie.

Vind een Premarriage Course bij jullie in de buurt