Premarriage Course Amersfoort

De Premarriage Course is een serie van 5 leuke en romantische date nights mét inhoud. Tijdens deze avondjes uit krijg je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie.

  • 20 september - 18:00
  • Angelinapolder 3, Amersfoort
  • Nederlands
Hoe kom ik daar?

Over de Premarriage Course

Is jullie relatie toe aan de volgende stap? Of wil je wel eens weten of jullie elkaar zo goed kennen als je denkt? Met de Premarriage Course gaan jullie samen in gesprek over wat écht belangrijk is in jullie relatie. De cursus bestaat uit 5 leuke en romantische avondjes uit, waarop jullie elkaar écht goed leren kennen.

Iedere bijeenkomst begint met een heerlijk diner voor twee. Vervolgens wordt het thema van de avond ingeleid – soms vertellen de cursusleiders wat over het thema, soms kijken jullie een video. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere ‘Communicatie’‘Verbinding en ‘Avontuur’. Tussendoor gaan jullie aan de hand van inspirerende vragen, invullijsten en quizjes in gesprek over het thema. Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie.

De meeste Premarriage Courses vragen een vergoeding voor onder andere de maaltijden en de werkboeken. Heb je vragen over deze cursus? Neem dan contact op met de cursusleider via de knop ‘Ik heb een vraag’!

Vragen?

Neem direct contact op met Andrea van den Brink en krijg antwoord op al je vragen.

Ik heb een vraag
Ik heb een vraag